Welkom bij

Wie is Sarah?

Dat ben ik ;) 

Je zou het misschien niet verwachten van een diëtiste, maar mijn gewicht is altijd wel een dingetje geweest. Van zodra ik alleen ging wonen, leek het of ik geen rem meer kende. Ik keek overdag al uit naar wat ik na het werk zou gaan halen. Olijfjes, buggle chips met geitenkaas en pimskoekjes met sinaasappel. De zak moest leeg. En de koekjes volgden. 

Ik durfde het niemand te vertellen, ik was diëtiste, weet je wel...ik haatte mijn lichaam.

Af en toe werd ik dan heel erg boos op mezelf. Zo kon het toch niet!? Dan ging ik extreem de andere kant op. Ik verbood mezelf dan om te snoepen, noemde mezelf zwak als ik toch dacht aan de koekjes, en hongerde mezelf uit.

Het was in zo'n periode, ik woog toen op mijn minimum, dat Jeroen en ik aan kinderen begonnen te denken. We stopten met de pil en lieten de natuur z'n gang gaan. Maar na een jaar was ik nog steeds niet zwanger. Ik besloot me te verdiepen in voeding en fertiliteit en begon mijn lichaam eindelijk te geven wat het nodig had. Drie maanden later had ik een positieve zwangerschapstest in handen. 
Na de geboorte van ons tweede kindje, had ik alles om gelukkig te zijn... twee kinderen, een man, een huis, een tuin, een job... en toch voelde ik me niet zo. Ik probeerde zo hard mijn kinderen happy te houden, maar wat ik ook deed, vooral mijn zoon, was blijkbaar diep ongelukkig. Ik zocht hulp bij psychologen, we veranderden meerdere keren van school... maar niets hielp. En dus, voelde ik me gefaald als mama

Ik voelde me gefaald als werknemer, want ik zat ondertussen aan mijn 10de job. Op één job na, was het steeds mijn beslissing om te gaan. Na een poosje begonnen kleine frustraties te groot te worden en zag ik geen andere optie dan vertrekken.

Ik was niet de mama die ik wilde zijn, niet de partner die ik wilde zijn en niet de werknemer die ik wilde zijn.  Door de druk die ik mezelf oplegde, was ik kort naar mijn kinderen en mijn partner. Ik vond mezelf verschrikkelijk.

Uiteindelijk stortte ik in op het werk, werd naar huis gestuurd en koos ervoor om mijn eigen pad uit te stippelen. Met vallen en opstaan. Ik specialiseerde me in PCOS omdat PCOS een 'verborgen' kant heeft waar bijna niemand aandacht aan geeft: het beïnvloedt naast je fertiliteit ook je metabolisme. En dat is waar ik als diëtiste een rol kan spelen. 


En... ik volgde een opleiding tot coach. Een nieuwe wereld ging open.

  • Ik leerde hoe ik baas kon zijn over hoe ik me voel
  • Ik leerde dat hoe ik me ook voel, ik altijd kan kiezen hoe ik reageer
  • Ik beslis nu of ik iets snoep of niet. Ik kreeg de touwtjes weer in handen. 
  • Ik leerde voor het eerst in mijn leven mild naar mezelf  te kijken en kan mezelf nu zelfs onvoorwaardelijk graag zien

Resultaat? De extra kilo's die er van de stress van de jaren voordien waren bijgekomen, smolten weg. Ik viel af zonder 'op dieet te gaan', zonder gevecht met mezelf. Ik zet mezelf nu steevast op de eerste plaats en ben gestopt met people pleasen


De combinatie van mijn opleiding als diëtiste, met specialisatie in PCOS en een bijkomende opleiding in coaching, geeft me de perfecte toolkit om jou te helpen.

Want door jou te leren 

  • je lichaam te begrijpen
  • je lichaam te geven wat het nodig heeft op vlak van voeding, beweging, slaap en stress
  • milder naar jezelf  te kijken 
  • jezelf graag te zien

kan ik jou helpen om weer plezier te krijgen in je leven en een vrolijke en energieke vrouw te worden. Het is de enige manier om je stress te doen dalen. En dat is exact wat je lichaam nodig heeft! Stress tiggert PCOS.

En... een bonus: via jou bereik ik automatisch jouw (ongeboren) kinderen en kan jij dat allemaal doorgeven aan hen.

Sinds de dag dat ik besliste om diëtiste te worden, is het mijn wens om de volgende generatie gezonder te maken. De kinderen van de toekomst. Ik wist toen alleen nog niet hoe ik hen moest bereiken.

Nu kan ik hen niet enkel fysiek gezonder maken, maar ik kan hen ook helpen aan een mama die zichzelf graag ziet. En dat is de basis voor een goede mentale gezondheid.


Laten we samen jouw leven opvrolijken! 

Wil jij ook écht leven?

Wil jij stoppen met jezelf klein te houden, je minderwaardig te voelen?


Dan help ik jou daar heel graag bij. Ik help je om baas te worden over jouw lijf èn jouw brein.