Medische vervangmaaltijden

Medical Nutrition Therapy

Samen naar een gezond gewicht

Equilibre3 zijn medisch therapeutische voedingen en jouw ideale partner voor als je een duwtje in de rug nodig hebt.


EQ3 staat voor doordachte therapeutische voedingen boordevol eiwitten (proteïnen), vitaminen, mineralen,… én smaak! Ideaal als je op zoek bent naar een kordate en verantwoorde manier om overgewicht aan te pakken, ongeacht of dit nu vanuit hormonale problemen is ontstaan of niet.

Heb je niet altijd evenveel tijd om evenwichtige maaltijden te maken?  Of wil je gewoon even een duwtje in de rug om een vlotte start te maken bij het verliezen van die eerste kilo's? Dan is het aanvullen van je eetpatroon met medisch therapeutische voeding iets voor jou!

Dankzij deze ‘no time to waste’- formule verlies je die eerste overtollige kilo’s vlot en krijg je tegelijkertijd alle noodzakelijke voedingsstoffen binnen. Het tijdelijk inschakelen van de EQ3- therapeutische voedingen is dan een eerste stap in de goede richting.

Stilaan werken we dan samen naar een evenwichtig eetpatroon waarbij we een evenwicht vinden om je bereikte gewichtsverlies te behouden. Het uiteindelijke doel is steeds een duurzame en blijvende verandering door te voeren in jouw eetgewoonte en leefstijl, passend bij jouw lichaam en rekening houdend met eventuele onderliggende hormonale gevoeligheden.

De EQ3- vervangmaaltijden zijn verkrijgbaar in mijn praktijk of kunnen mits jouw eigen account worden aangekocht in de EQ3- webshop.