PCOS de baas DIY cursus

PCOS De Baas DIY Cursus

De leefstijlcursus en community voor vrouwen met PCOS

PCOS De Baas DIY Cursus

Heb je PCOS en

 1. voel jij je vaak down, futloos, angstig of vermoeid?
 2. heb je genoeg van de acné en diëten die niet werken?
 3. zou je stoppen met emo-eten en hunkeren naar eten?

Om je hormonen en dus je PCOS klachten te verbeteren, heb je kennis nodig over hoe je lichaam, je metabolisme en je hormonen dan juist werken. Door dat te begrijpen, kan je zonder veel inspanning je lichaam geven wat het nodig heeft en het blijvend toepassen. 

Een onregelmatige cyclus, acné, gewichtstoename, ongewenste haargroei en haarverlies zijn symptomen van een storing van je metabolisme. De pil, die nu vaak voorgeschreven wordt om je hormonen meer in evenwicht te brengen, kan helpen om de symptomen te verstoppen, maar pakt de metabole problemen niet aan

"Zoals velen kreeg ik de diagnose PCOS toen we aan kinderen wilden beginnen. Ik kreeg geen uitleg, enkel het advies om te starten met hormoontherapie. Zo kregen we 2 gezonde kinderen. Maar ik voelde dat er meer aan de hand was dan enkel het uitblijven van mijn eisprong en ik wilde antwoorden. Zo kwam ik bij PCOS De Baas DIY terecht. Eindelijk duidelijkheid en zoveel herkenning. Ik voel nu al zoveel meer energie!"

- Sara -

Direct toegang tot de cursus?

Yes, dat wil ik 


PCOS de Baas cursus

Een fantastische cursus mèt community!

Er is zoveel tegenstrijdige informatie te vinden op internet. Hoe voorkom je dat je verdwaalt in al die adviezen? Hoe garandeer je jezelf dat je juist bezig bent? En vooral: hoe zorg je ervoor dat je méér energie krijgt en je PCOS klachten verminderen?

Al sinds 2019 helpen wij vrouwen met PCOS om weer baas te worden over hun lijf en hun leven.

Sinds de start ontvingen we duizenden vrouwen in webinars en duizenden downloads van onze e-books en podcast. We hielpen honderden vrouwen met ons PCOS De Baas Master coaching traject aan een betere relatie met voeding, een betere relatie met hun lichaam en meer zelfvertrouwen. Zonder het als hoofddoel in te bouwen, heeft het bij velen geleidt tot gewichtsverlies of natuurlijke zwangerschappen. Daarnaast organiseerden we in 2021 het eerste online summit waar we meer dan 600 vrouwen en 13 sprekers samenbrachten.

Ondanks alle voorgaande trainingen en het Mastertraject, is het al jaren een droom om vèèl meer vrouwen met PCOS te bereiken om hen de juiste kennis, handvaten en tools te geven om hun eigen leven en gezondheid èn dat van hun (toekomstige) kinderen in eigen hand te kunnen nemen.

Van daaruit werd PCOS De Baas DIY geboren. Alle informatie die je nodig hebt om je lichaam te leren begrijpen met handvaten en tools om je leefstijl zelf aan te pakken.

3
Jaar
250+
Master studenten
2000+

Downloads van

e-books en podcast

4000+
Deelnemers aan trainingen en webinars

In de PCOS De Baas DIY Cursus leer je alles over het hoe en waarom van

PCOS voeding

Voeding en PCOS 

opname al beschikbaar

PCOS stress

Stress en PCOS

Live op 5/3

PCOS slaap

Slaap en PCOS 

Live op 2/4

PCOS beweging

Beweging en PCOS 

Live op 30/4

PCOS de baas cursus vrijheid
Zodra je aan de slag gaat met de cursus en de adviezen gaat toepassen, zul je merken dat deze 4 pijlers enorm samenhangen en elkaar versterken. Je bouwt de pijlers stap voor stap in in jouw leefstijl en zal het effect ervan op je hele leven al gauw voelen.


Dit levert het je op


 • je voelt je uitgerust
 • je hebt meer energie om na je werk leuke dingen te doen
 • je hebt energie om nieuwe dingen te ondernemen en je dromen te volgen
 • je kan eindelijk gewicht verliezen
 • je kan stralen in de kleding die je leuk vindt
 • je krijgt een rustigere huid
 • je cyclus wordt regelmatiger
 • je krijgt weer vertrouwen in jezelf en in je lichaam
 • je krijgt meer kansen om op een natuurlijke manier zwanger te worden

Voor een optimaal resultaat hoeft je geen strenge diëten te volgen of uren te gaan sporten. Elke dag één kleine stap in de goede richting en begrijpen waarom je die stap zet. Dat is het geheim van een hormonaal evenwicht en inzichten die de rest van je leven zullen bijblijven.

"Ik weet al mijn hele leven dat 'er iets scheelt', maar kon niet zeggen wat het dan juist was. Toen de diagnose van PCOS viel en ik erover begon te lezen, vielen er heel wat puzzelstukjes op hun plaats. Maar er kwamen ook steeds meer en meer vragen bij me op waar mijn gynaecoloog me geen deftig antwoord op gaf. Ik heb nog geen kinderwens, dus het enige wat ik volgens hem kan doen, is de pil nemen. 

Dankzij de PCOS De Baas DIY Cursus heb ik nu zelf de controle over mijn gezondheid. Mijn cyclus zit nu onder de 35 dagen en ik voel me eindelijk mezelf."

- Stefanie -

Sluit je aan bij onze community voor vrouwen met PCOS

en word maand na maand steeds een beetje meer baas over je eigen lijf en leven.

PCOS de Baas cursus
 • Masterclass over voeding: videoles
 • Live Masterclass op 5/3 over stress en opname na afloop
 • Live Masterclass op 2/4 over slaap en opname na afloop
 • Live Masterclass op 30/4 over beweging en opname na afloop
 • Te beluisteren via je smartphone en computer wanneer het jou uitkomt
 • Onbeperkt toegang
 • Levenslang lidmaatschap van de PCOS De Baas DIY community
Yes die wil ik 

Binnenkomen in de PCOS Academie is als ondergedompeld worden in een warm bad.

Eindelijk (h)erkenning.

- Lies

Over mezelf

Sinds ik afstudeerde als diëtiste, had ik een missie: ik wilde jonge meiden helpen om zichzelf graag te zien en hun lichaam de zelfliefde èn de voeding te geven die het verdient

Als mama leerde ik dat kinderen zich heel erg spiegelen en onbewuste signalen van jou als mama overnemen. Pas als ik de lat voor mezelf wat lager durfde te leggen en lief werd voor mezelf, als ik mijn lichaam graag genoeg zag en bereid was het de nodig zelfzorg te gunnen, zag ik een enorm effect op mijn kinderen. Kinderen kopiëren ons gedrag en onze emoties.

Door me te specialiseren in PCOS en me bij te scholen tot coach, kan ik niet enkel jouw voeding helpen verbeteren, maar help ik je ook met het emotionele aspect. 

Door jou te helpen om je lichaam beter te begrijpen en de leefstijl aan te passen, help ik  jou om je beter in je vel te voelen en je cyclus te herstellen. Maar via jou bereik ik ook jouw (toekomstige) kinderen. Jij geeft alle kennis door aan jouw kinderen en kan hen op jou beurt helpen.

Het is een domino-effect en jij bent het eerste blokje dat een hele beweging in gang zal zetten.

PCOS De Baas DIY Cursus
€ 97,-

PCOS De Baas DIY Cursus

 • Alles wat je moet weten over voeding, stress, slaap en beweging bij PCOS
 • Volg de masterclasses live of (her)bekijk de opnames
 • Toegang tot de PCOS Academie via computer of smartphone
 • Overal en altijd toegang dankzij de app
 • Levenslang toegang tot de PCOS De Baas DIY Community
 • Doorlopende mogelijkheid tot vragen stellen

Veelgestelde vragen over de DIY Cursus

Wanneer krijg ik toegang tot de PCOS De Bas DIY Cursus?

Je ontvangt na je aankoop direct een email met daarin alle info over de PCOS De Baas DIY Cursus. Lees deze goed door! Het kan zijn dat de mail in je spam beland, dus check deze ook even. In een andere mail ontvang je van ons je inloggegevens.
Via de gratis app kan je de Cursus bekijken of beluisteren waar en wanneer jij wilt en heb je jouw community van vrouwen jou steunen bij de hand.

Hoe lang duurt de cursus?

De cursus is opgedeeld in 4 pijlers die bij PCOS een continue wisselwerking hebben: Voeding, beweging, slaap en stress. Binnen elk van die modules zijn er verschillende videolessen van 20-30 minuten.
In totaal bevat de cursus meer dan 4u materiaal.

Heb je een andere vraag?

Stuur een mailtje naar sarah@sarahnoelmans.be