Word weer baas over
jouw lijf en leven

en maak jouw droom op een natuurlijke zwangerschap waar.


Ja,dit wil ik!


1 vrouw op 10 heeft PCOS.

Sofie is één van hen.

Toen Sofie bij me aanklopte, had ze al een eerste kindje via een IVF traject.

Tijdens de zwangerschap ontwikkelde Sofie zwangerschapsdiabetes en op het einde had ze last van een te hoge bloeddruk. Ze was bijna 28 kilo aangekomen terwijl ze heel erg op haar voeding lette. Ze wilde graag een broertje of zusje voor Tuur, maar ze zag enorm op tegen een nieuwe hormoonkuur en een nieuwe hoop extra kilo’s. 

Sofie is een slimme en heel leergierige vrouw en wilde er alles aan doen om zonder hormoontherapie zwanger te worden. En als het even kon, wilde ze deze keer
kunnen genieten van een gezonde zwangerschap

Resultaat?

Ze kreeg haar bloedsuikerspiegel zonder medicatie onder controle, kreeg haar gewicht terug van voor haar eerste zwangerschap en ... werd zonder de hulp van de medische mallemolen zwanger. 

Ze kon zwangerschapsdiabetes gedurende de hele zwangerschap voorkomen en beviel van een prachtig gezond jongetje.

null Op dit moment zijn er heel wat vrouwen die, net als Sofie, de diagnose van PCOS krijgen als ze aan kinderen willen beginnen. Ze krijgen amper uitleg over wat PCOS juist is of over hoe ze zèlf hun kansen op een natuurlijke zwangerschap kunnen vergroten.

null Op dit moment zijn er heel wat vrouwen die, tegelijkertijd met de diagnose, de boodschap krijgen dat ze ‘gewicht moeten verliezen’ terwijl ze al jaren een gevecht voeren tegen de kilo’s.


 

ze voelen zich absoluut niet begrepen en al helemaal niet geholpen.

I totally get it, I do.


Op een natuurlijke manier zwanger worden is één van de grootste wensen van zoveel vrouwen. Je bent zeker niet alleen. 

En ik besef dat ik iets heb wat jou kan helpen: de kennis van hoe jij zèlf jouw lichaam en je brein met PCOS de baas kan.

null  wil je niet opnieuw aan de hormonen

null heb jij het gevoel dat je nergens echt begrepen wordt?

null ben je het beu dat PCOS ‘in stukjes bekeken wordt’? 

null heb je geen idee waar te beginnen om je lijf weer de baas te worden?

null haat je je lichaam soms omdat het niet doet wat ‘het hoort te doen’

null  heb je het gevoel dat je geregeld alle controle verliest

null herken je soms jezelf niet wanneer je je afreageert op je partner of de mensen rond je?

 

I got you.

Wil jij

null  begrijpen hoe PCOS werkt en het jouw lijf en brein beïnvloedt?

null  weten wanneer je eisprong eraan komt en de signalen herkennen?

null jouw kansen op een natuurlijke eisprong en zwangerschap verhogen?

null  jezelf kunnen vertrouwen dat je je lichaam de juiste en juiste hoeveelheid voedingsstoffen, beweging en rust geeft?

null  op elk moment rustig kunnen reageren naar jouw gezinsleden?

Dan is de PCOS De Baas Master cursus kinderwens exact wat je nu nodig hebt. 

In de PCOS De Baas Master cursus gaan we stap voor stap door alles wat er nodig is om jouw lichaam voor te bereiden op een natuurlijke en stressloze zwangerschap. 

Ik leer je

  • hoe jouw hormonen samenwerken om je cyclus te vormen en hoe je door je leefstijl aan te pakken daar een invloed op kan uitoefenen.
  • hoe je je lichaam voedt zodat je reserves hebt van alle belangrijke voedingsstoffen om niet enkel jezelf, maar ook je kindje vanaf het prille begin alles te geven wat het nodig heeft.
  • hoe je op een positieve manier gewicht kan verliezen, als dat nodig is, vanuit een liefdevolle relatie met jezelf en je lichaam.
  • hoe jij jezelf kan coachen zodat je voor eens en voor altijd jouw doel of streefgewicht kan behouden.
  • hoe je kan omgaan met lastige emoties die we in ons leven tegenkomen, zodat emo-eten tot het verleden behoort.
  • hoe je jouw brein kan inzetten om voor in plaats van tegen je te werken, zodat je steeds meer zelfvertrouwen krijgt.
  • hoe je positief in het leven kan staan zodat niet enkel jij, maar ook jouw gezin en (toekomstige) kindje(s) mogen genieten van jouw positiviteit.

Zet je nu op de wachtlijst en start met PCOS De Baas Mastercursus in het najaar van 2022


Want, eerlijk, wat heb je te verliezen? 

We zitten opnieuw in halve lockdown, je hebt nu de tijd. Dus al je het nu niet doet, dan zal je het nooit doen.

 

Geef jezelf èn je kindje het meest fantastisch geschenk dat je maar kan:
een zo gezond mogelijke start, door mee te doen met de PCOS De Baas Master cursus 2022.


null je krijgt onmiddellijk en levenslang toegang tot de PCOS Academie

null je krijgt toegang tot de privé community waar je al jouw vragen kan stellen. 

null je start met een 1 op 1 intakegesprek waarbij we jouw doelen in kaart brengen, je gezondheid bespreken (indien mogelijk aan de hand van een recente bloedtest) .

null je kan wekelijks 2 coaching sessies bijwonen waar je nieuwe inzichten krijgt in jezelf en je gecoacht kan worden op alle blokkades die jouw doel in de weg staan.

Startmodule

Jezelf op een liefdevolle manier kunnen coachen als het even moeilijk gaat? 

Leer jouw triggers kennen, krijg inzicht in hoe je nu reageert in moeilijke situaties en leer jezelf te coachen naar een nieuwe aanpak die je telkens een stapje dichter bij je doel brengt.

Module 1

De impact van je voeding en beweging op PCOS en omgekeerd! Na deze module kan jij je eigen Golden Guidelines op vlak van voeding samenstellen.

Niet enkel om jouw kansen op een zwangerschap te vergroten, maar ook zodat jij je fitter voelt!

Module 2

De vicieuze cirkel van slaap en stress op PCOS is een belangrijke schakel in het in evenwicht brengen van jouw hormonen en dus voor je eisprong!

Hoe kan je beter slapen en hoe kan je overdag meer rust vinden? Dat leer je in deze module.

Module 3

Rust in je hoofd door te plannen...je voeding, maar ook je ruimere agenda. Want planning brengt rust.

In deze module leer je ook verpakkingen lezen, zodat je niet meer hoeft te twijfelen in de winkel. Je leert nu al tijd uit te sparen voor wanneer je straks een nieuw gezinslid hebt om voor te zorgen. En dat... zonder stress!

Module 4

Roept de chocolade of de chips 's avonds voor de televisie jouw naam? Hoe ga je daarmee om? Een drang doorkomen zonder erop te reageren... hoe je dat doet, leer je in deze module. Je verliest niet enkel gewicht zonder op dieet te gaan, maar vooral je hormonen krijgen zoveel rust... met een eisprong te gevolg.

Module 5

PCOS start en stopt niet met je menstruatiecyclus. Ook na je menopauze heeft PCOS een impact op je lichaam en je brein. Hoe je zo lang mogelijk gezond kan blijven, leer je in deze module.

Zo kan jij heel lang de energieke mama zijn voor je kindje!

.

Module 6

"It's only when you take responsibility for your own life, that you discover how powerful you truely are."

Word manager van je eigen leven en gezondheid en leer de belangrijkste bloedwaarden die je zèlf mee kan opvolgen. Leer wat je kan doen als ze niet (meer) binnen de normaalwaarden vallen.


.

LIVE intake


Tijdens het live intakegesprek bespreken we je gezondheid, indien mogelijk vanuit een recente bloedtest.

We bekijken of het nuttig is om supplementen op te starten en bepalen samen jouw doelen.

Wekelijkse LIVE coaching


Je leert anders om te gaan met emoties in wachtweken of moeilijke momenten, emo-eten, gewichtsverlies, je leefstijl veranderen, zelfbeeld, beslissingen nemen, ...

Of je nu zelf aan het woord komt, of je bent stille getuige van het proces dat iemand doorgaat tijdens een coachings sessie, het is ongelooflijk waardevol. 


Zoals Sara, een ex-Master student het zo mooi verwoorde


"Jullie inzichten werden ook mijn inzichten"

Onze geweldige community

Wat je ook te vieren hebt:  een inzicht dat je leerde dankzij je zelfcoaching, dat je je eerste 2kg verloren bent, dat je cyclus zoveel ingekort is of dat je zwanger bent... onze online community is dè plaats om jouw wins te delen. 

Je leert van de anderen, krijgt steun en aanmoediging in de PCOS de Baas community. Je viert er doorbraken, zorgt dat je gefocust en gemotiveerd blijft en je kan er dagelijks reageren op de posts van anderen en het team.

Masterclass boost je je fertiliteit?

In deze masterclass cover ik de grote lijnen om jouw fertiliteit een boost te geven.  Alles wat je moet weten over leefstijl en fertiliteit in één video. Leer wat je exact moet doen om jouw kansen op een natuurlijke zwangerschap vanaf VANDAAG te vergroten. Deze masterclass is een overzicht van de acties die je helpen om nu onmiddellijk impact te hebben. Voor je het hele PCOS verhaal begrijpt, kan je hiermee al aan de slag.

Masterclass vind jouw vruchtbare dagen

Jouw lichaam laat je weten of er een eisprong aankomt. Hoe beter je de signalen herkent, hoe makkelijker het wordt om nog voor je eisprong gemeenschap te hebben en zo jouw kansen op een natuurlijke zwangerschap enorm vergroot.  

Masterclass zelfvertrouwen challenge

In deze challenge werk je rond zelfvertrouwen. Want ook dàt is een heel belangrijk onderdeel van omgaan met stress.

Hoe meer vertrouwen je hebt in jezelf, hoe beter de relatie met jezelf, hoe minder stress je ervaart. Want er is altijd iemand die je kan vertrouwen: jij zelf.

Zelfvertrouwen is een ongelooflijk sterke tool die je niet alleen bij kinderwens, maar ook de rest van je leven zal nodig hebben.

Masterclass bewaak jouw grenzen

In deze masterclass leer je hoe je jouw grenzen kan aangeven en kan bewaken. Hoe jij ervoor kan zorgen dat je je veilig kan voelen, no matter what.

Tot waar mag iemand komen, wat vind je aanvaardbaar en waar trek jij de lijn.

Opnieuw een tool waarmee je jouw stressniveau onder controle kan houden. En die indirect een positief effect heeft op jouw eisprong en kansen op een natuurlijke zwangerschap.  Maar ook een tool die je de rest van je leven (ook dat van jonge ouder) meer dan nodig zal hebben!

Masterclass hou de intimiteit in je relatie

In deze masterclass leert Anja je de taal van de liefde en hoe je die blijft praten met elkaar. Soms kan een kinderwens die op zich laat wachten, een zwangerschapsverlies of een negatief zelfbeeld een koppel van elkaar doen wegdrijven. Hoe je dat voorkomt en wat je kan doen als je jezelf hierin al herkent, dat leer je in deze masterclass.

Masterclass wat met intermittent fasten

In deze masterclass leer je wat intermittent fasten is, of het bij PCOS en een kinderwens gebruikt kan worden en hoe je dat dan doet.

Masterclass Meer energie dankzij je talenten

Katrien, talentencoach, neemt je in deze masterclass mee op ontdekkingstocht naar jouw talenten. Door je talenten te leren kennen en ze in te zetten, krijg je tonnen meer energie. 
Liza

Zelf was ik in tussen al twee jaar bezig met mijn PCOS aan te pakken met voeding, supplementen, beweging, slaap… Maar mijn kinderwens bleef onvervuld.  PCOS De Baas bracht me vooral nieuwe inzichten over mezelf. Ik durf me nu echt op de eerste plaats zetten en leerde dat ik mijn wensen ook ivm mijn kinderwens mag uitspreken naar de gynaecoloog. Het resultaat: een kleintje onderweg! Helemaal op de natuurlijke manier! 

Maartje

Sinds ik lid van van de PCOS de Baas Academie zie ik in hoe belangrijk het is om echt naar jezelf te luisteren en niet altijd je oerbrein te volgen. Ik sta ervan versteld wat goede voeding voor je lijf, je humeur en slaap kan doen!!

Ik ben zelfs al 20 kilo kwijt!

Steffi
Ik ben veel zelfzekerder geworden! Ik heb altijd een sterke wil gehad, maar door een gebrek aan kennis, een diagnose die gevolgd werd door een coronacrisis en een internetwereld vol tegenstrijdige informatie, was het ineens heel moeilijk om die wil een plaats te geven. Boven alles wilde ik heel graag begrijpen wat PCOS nu juist inhoudt en wat er mee te doen.

PCOS De Baas Master cursus kinderwens, dat is

onmiddellijk en levenslang toegang tot de PCOS Academie met toepassing voor computer en via app

onmiddellijk toegang tot de startmodule

toegang tot de community van vrouwen met PCOS die jouw begrijpen.

LIVE intakegesprek met bespreking bloedresultaten en advies supplementen.

wekelijks 2 LIVE coaching sessies.


100% tevredenheid garantie 

Vergroot nu jouw zwangerschapskans


100% Tevredenheid Garantie!

Gaat dit mij wel helpen? Werkt dit wel voor mij?


Gaan dit soort vragen nu door je hoofd?

We hebben dat allemaal op het moment dat we op het punt staan een grote sprong te maken en te investeren in onszelf en onze dromen. Elk van onze huidige Masters heeft op dat kantelpunt gestaan heeft uiteindelijk de sprong gewaagd. Investeren in jezelf en je toekomst is gewoon altijd verschrikkelijk spannend want je zegt "No more bullsht! Nu ga ik er écht voor!".

Omdat we jou het vertrouwen willen geven dat dit 100% de juiste beslissing is voor jou, bieden we jou onze 100% tevreden garantie: stel, voor welke reden dan ook, dat jij na 30 dagen niet tevreden bent over je aankoop van het Mastertraject. Als je niet het gevoel hebt dat het Mastertraject echt GOUD WAARD is, dan storten wij 100% van je investering terug. 


Nu, er zijn wel voorwaarden aan verbonden. Want de Academie works, if you do the work. Het is geen magic pilletje dat alles voor jou fixt.

Om in aanmerking te komen voor de 100% tevreden garantie moet je:

ten laatste op 31 januari 2022 mailen naar support@sarahnoelmans.be met als onderwerp "100% tevreden Master"

En aantonen dat je:

- Minstens 2 modules of masterclasses hebt bekeken en daar actie op hebt ondernomen

- Aan minstens 2 coaching sessies actief hebt deelgenomen

- Actief geweest bent in de PCOS De Baas Community en je vragen gesteld hebt over de zaken waarop je vastloopt.


Als je voldoet aan deze voorwaarden, dan storten we zonder problemen 100% van je investering terug. 
En ja, dit zijn best strenge voorwaarden, maar opnieuw: de Academie works, if you do the work. Dit doen we omdat we het beste met je voorhebben - zodat je jezelf niet meer klein houdt, maar je grote stappen kan gaan zetten en echt jouw droom kan realiseren.

Wil je zeker zijn dat het dit de juiste stap is voor jou?

Ben ik de juiste persoon om jou te begeleiden? Is PCOS De Baas Master Cursus Kinderwens wel het juiste pad voor jou? 

Boek dan hieronder jouw mini sessie zodat je met zekerheid kan beslissen.

Je krijgt, op basis van jouw verhaal, de 3 belangrijkste stappen die je nu onmiddellijk kan zetten. en kan tegelijkertijd eens kennismaken met mij en mijn werkwijze.

I love to see you there!

Zet je op de wachtlijst en...

krijg als eerste de mogelijkheid om je in te schrijven tegen aan het early bird tarief!

arrow_drop_up arrow_drop_down