Aan de vrouw met PCOS die zich beter in haar vel wil voelen...


Wat als je elke ochtend energiek zou wakker worden, vol zelfvertrouwen en goesting om aan je dag te beginnen.


Hoe anders dan vandaag zou jouw leven er uit zien?

Lees zelf wat deze Masters op enkele weken al bereikt hebben

Geen wonder dat onze cliënten de PCOS De Baas Academy de beste investering in hun leven vonden!

Maartje

Sinds ik lid van van de PCOS de Baas Academy zie ik in hoe belangrijk het is om echt naar jezelf te luisteren en niet altijd je oerbrein te volgen. Ik sta ervan versteld wat goede voeding voor je lijf, je humeur en slaap kan doen!!

Ik ben zelfs al wat kilootjes kwijt!

 

Steffi

Ik ben veel zelfzekerder geworden! Ik heb altijd een sterke wil gehad, maar door een gebrek aan kennis, een diagnose die gevolgd werd door een coronacrisis en een internetwereld vol tegenstrijdige informatie, was het ineens heel moeilijk om die wil een plaats te geven. Boven alles wilde ik heel graag begrijpen wat PCOS nu juist inhoudt en wat er mee te doen. 

Maar eerst...

Wil jij je ook beter in je vel voelen ?

Goed nieuws! Elke Master in PCOS De Baas Academy heeft uiteindelijk dezelfde wens: stuk voor stuk willen ze hun lichaam beter begrijpen, er meer vertrouwen in krijgen en zichzelf gewoon liever zien.   


Want zeg nu zelf... Het kan verschrikkelijk frustrerend zijn als je je niet goed voelt en er geen echte aanleiding voor te vinden is. 

Neen, je bent niet gek. En... er is wèl een reden voor hoe jij je voelt. Je kan het misschien niet  onmiddellijk zien, maar het hormonale onevenwicht is er wel degelijk! 

En zonder dat jij het door hebt,
maakt het jouw lichaam ziek. Letterlijk.
Je krijgt allerlei tekorten op vlak van vitaminen en mineralen, je krijgt insulineresistentie die kan leiden tot diabetes type 2, je lever kan in de problemen komen, je hebt veel meer risico op hart- en vaatziekten dan een andere vrouw van jouw leeftijd....

Het hormonale onevenwicht speelt ook in op jouw gemoedstoestand. Je kan je soms echt heel down voelen, je kan vanuit het niets heel kattig reageren naar jouw partner of je kinderen...

Is er dan geen andere oplossing dan hormonen te slikken om mijn eigen hormonen weer op orde te krijgen?

Jawel!! Dat is er zeker!!

Jij kan jouw hormonen weer in evenwicht brengen, zonder de pil!

Als je het op de juiste manier doet.

Ja hoor, je kan je beter in je vel voelen, je kan zelfs gewicht verliezen als jij dat wilt (en ja... jij mag dat helemaal zelf beslissen ookal heeft er een gynaecoloog tegen jouw gezegd dat ze je niet willen helpen als je niet afvalt) , je kan 's morgens energiek wakker worden, een gave huid hebben, een regelmatige cyclus krijgen,...

En voor de wensmama's: ja het is mogelijk om een natuurlijke eisprong te krijgen en dus je kansen op een natuurlijke zwangerschap vergroten.

De pil bij PCOS is voor velen als een pleister op een wonde die niet verzorgd werd... je ziet de wonde niet... maar ze is er nog wel!

En het is eigenlijk super simpel! 

Je geeft je lichaam wat het nodig heeft!

Een auto rijdt ook niet als je er verkeerde brandstof in tankt. Of als er een probleem is met de verbinding tussen de brandstoftank en de motor waardoor de brandstof niet in de motor geraakt. Of wanneer de olie op is...


 Ons lichaam heeft ook de juiste voedingsstoffen nodig, elke dag opnieuw om alles in jouw lichaam te kunnen doen wat er nodig is. 


Voldoende voedingsstoffen binnenkrijgen is eigenlijk helemaal niet zo moeilijk. 

Als je de behoefte van je lichaam kent.

En daar loopt het bij de meesten fout.

... ze zijn boos op hun lichaam omdat ze het gevoel hebben dat het hen in de steek laat

... ze hebben nooit geleerd te luisteren naar hun lichaam en eten hun emoties weg

... ze straffen hun lichaam met strenge diëten en matten het af in de fitness


Maar wat ze niet door hebben, is dat ze hun lichaam zo alleen maar stress geven en dat is dè manier hun hormonen net nog méér overhoop halen.

Dé enige manier waarop je je beter in je vel kan voelen is door je lichaam écht te geven wat het nodig heeft: veel en verschillende voedingsstoffen, rust, ontspanning, een kwaliteitsvolle slaap, medeleven en liefde.

Maar weet je

We hebben gewoon nooit geleerd hoe we ons lichaam met liefde en medeleven geven wat het nodig heeft.    

En al helemaal niet wanneer je lichaam genetisch belast is met PCOS. Want zelf artsen en gynaecologen geven enkel als advies: neem de pil. Nu begrijp me niet verkeerd. Ik ben niet tègen de pil. Maar wel als die als pleister op een etterende wonde wordt gebruikt. 

We leren dat als we goed ons best gedaan hebben, we beloond worden met een ijsje. Of dat we een snoepje krijgen als we verdriet hebben. We leren te doen wat er van ons verwacht wordt... ons bord leeg te eten ook al hebben we genoeg... of om die studierichting te volgen omdat 'je dat wel aankan'. We leren door te gaan ook als we fysiek en mentaal op zijn.

Maar we vergeten uiteindelijk wat wij écht willen, wat we nodig hebben. In elk aspect uit ons leven: luisteren naar je lichaam wat het nodig heeft op gebied van voeding, slaap, ontspanning, rust, beweging,....

“The most common way people give up their power

is by thinking they don’t have any.”

 

Alice Walker

Dus...

Wil jij hier verandering in brengen? 

 • wil je energie over hebben om samen met je kinderen in de tuin te spelen? 
 • wil je stralen van het zelfvertrouwen, je lichaam accepteren, te weten komen en opkomen voor wat jij wilt in dit leven?
 • wil je stoppen met emo-eten en écht beginnen leven? 
 • wil je misschien wel gewicht verliezen? Niet omdat iemand anders zegt dat je zou moeten, maar omdat jij dat zelf wilt? 
 • wil je jouw kansen op een natuurlijke zwangerschap vergroten?

Word dan Master van de PCOS De Baas Academy



Het Mastertraject van de
PCOS De Baas Academy is een
online 12- maanden coachingstraject

om jouw droomleven te gaan leven.



Als Master van de PCOS De Baas Academy krijg jij

 • een uitgebreid intakegesprek met bespreking van de resultaten van een bloedonderzoek dat je via jouw huisarts laat uitvoeren.
 • persoonlijk advies over welke supplementen er specifiek voor jou werken
 • alle kennis over PCOS die je nodig hebt om bewuste keuzes te maken in je dagelijkse leven zowel op vlak van voeding, beweging, slaap en stress 
 • handige tools die je gaan helpen om deze nieuwe gewoontes ook echt om te zetten in de praktijk
 •  een heel jaar lang elke week advies, begeleiding en coaching zodat je gemotiveerd blijft en steeds weer een volgende stap kan zetten naar jouw droomleven 
Benieuwd naar wat er in het Mastertraject van PCOS De Baas Academy zit?

Nadat je lid bent geworden van het Mastertraject krijg je onmiddellijk toegang tot:

Intakegesprek 

Je krijgt een duidelijk beeld op basis jouw bloedresultaten van welke supplementen jouw lichaam kunnen helpen. Een 1 op 1 gesprek waarin je ook onmiddellijk al starttips meekrijgt. 

Gedaan met zoeken op internet naar allerlei supplementen die voor anderen werkten. Geen honderden euro's en 50 verschillende potjes. 

Video Modules: alles wat je moet weten over hoe PCOS jouw lichaam beïnvloedt

Nu kan je echt van start.

Op je eigen tempo doorloop je de 12 modules over de verschillende aspecten van PCOS en leefstijlgebieden. Je komt stap voor stap te weten waarom hoe je jouw voeding kan aanpassen, je leert je eigen voedingsschema opstellen -aangepast aan jouw noden, dus zeker geen one-size-fit all formule-, je neemt je slaap onder de loepe, komt te weten welke vormen van beweging er goed zijn bij PCOS en waarom stress zo'n immense invloed heeft op jouw lichaam.

Bij elke module hoort een werkboek en huiswerkopdrachten.

Masterclasses

Elke maand groeit de Academy met een nieuwe masterclass over een onderwerp gerelateerd aan PCOS. Masterclasses worden gegeven door Sarah of externe experten. Een kinesist (fysiotherapeut), vroedvrouw, talentencoach,...

Een greep uit de Masterclasses die nu al te volgen zijn: gewichtsverlies, kinderwens, lean PCOS, rouw en verlies, sporten bij PCOS, haal meer energie uit jouw talenten

Wekelijkse begeleiding, advies en coaching


Dit is misschien wel het belangrijkste onderdeel van het Mastertraject. Je leert niet alleen hoe en waarom, maar je gaat het ook echt toepassen. En wees eerlijk, hoe vaak heb je niet geprobeerd te diëten, maar gaf je na een paar weken op omdat het moeilijk werd en je je afvroeg welk nut het allemaal nog heeft.

Dat is niet anders in dit traject. Maar je wordt opgevangen. Ik heb je, beloofd. Het is net doordat je door die groeipijnen gaat, dat je sterker wordt. Je krijgt méér zelfvertrouwen zodat je na het jaartraject op eigen benen verder kan zonder terug in oude gewoontes te hervallen.

En dat niet is niet alles... want als Master krijg je ook

Een val-niet-meer-zonder-inspiratie receptendatabank

PCOS proof receptjes wanneer jij er nood aan hebt. Een groeiende databank waarin je kan rondneuzen, ideetjes opdoen, jouw recepten delen,...

De PCOS De Baas Community


De plek waar je 24/7 terecht kan voor al jouw vragen


In onze privé PCOS de Baas community kan je altijd terecht met al jouw vragen, twijfels, wins, fails,... een groep gelijkgestemde vrouwen die net als jij hun zelfvertrouwen en leven willen doen groeien.

Vraag en antwoord



Op al jouw vragen over de modules, masterclasses, ... krijg je antwoord. Je kan je vraag indienen en krijgt dan een uitgebreid antwoord terug dat meteen opgenomen wordt in de Q&A sectie bij de module waar die thuishoort. Zo groeit de Q&A databank elke dag aan!

Zoals je ziet, het Mastertraject van PCOS De Baas Academy is niet zomaar een cursusje waar je een beetje ondersteuning krijgt.

Het is alles wat jij nodig hebt om jouw droomleven waar te maken.

Het is de plek voor ambitieuze vrouwen met PCOS die er genoeg van hebben om
van het kastje naar de muur gestuurd te worden.

Het Mastertraject van PCOS De Baas Academy is de plek vrouwen
die baas willen worden over hun lijf en leven.

Schrijf je dan nu in voor het

Mastertraject van de PCOS De Baas Academy 

en word baas over jouw lijf en leven

 30 dagen tevredenheidsgarantie

Veilige online betaling via Mollie

30 dagen 100% tevreden garantie!

Gaat dit mij wel helpen? Werkt dit wel voor mij? Gaat dit mij wel helpen?

Gaan dit soort vragen nu door je hoofd?

We hebben dat allemaal op het moment dat we op het punt staan een grote sprong te maken en te investeren in onszelf en onze dromen.
Elk van onze huidige Masters heeft op dat kantelpunt gestaan heeft uiteindelijk de sprong gewaagd.
Investeren in jezelf en je toekomst is gewoon altijd verschrikkelijk spannend want je zegt "No more bullsht! Nu ga ik er écht voor!".

Omdat we jou het vertrouwen willen geven dat dit 100% de juiste beslissing is voor jou, bieden we jou onze 100% tevreden garantie: stel, voor welke reden dan ook, dat jij na 30 dagen niet tevreden bent over je aankoop van het Mastertraject. Als je niet het gevoel hebt dat het Mastertraject echt GOUD WAARD is, dan storten wij 100% van je investering terug.

Nu, er zijn wel voorwaarden aan verbonden. Want de Academy works, if you do the work. Het is geen magic pilletje dat alles voor jou fixt.


Om in aanmerking te komen voor de 100% tevreden garantie moet je:

ten laatste 30 dagen na je inschrijvingsdatum mailen naar Katrien via support@sarahnoelmans.be met als onderwerp "100% tevreden Master"

En aantonen dat je:

 • Minstens 2 modules of masterclasses hebt bekeken en daar actie op hebt ondernomen
 • Aan minstens 2 coaching sessies actief hebt deelgenomen
 • Actief geweest zijn in de PCOS De Baas Community en je vragen gesteld hebt over de zaken waarop je vastloopt

Als je voldoet aan deze voorwaarden, dan storten we zonder problemen 100% van je investering terug.
En ja, dit zijn best strenge voorwaarden, maar opnieuw: de Academy works, if you do the work. Dit doen we omdat we het beste met je voorhebben - zodat je jezelf niet meer klein houdt maar je grote stappen kan gaan zetten en echt jouw droomleven kan realiseren.

Schrijf je dan nu in voor het

Mastertraject van de PCOS De Baas Academy 

en word baas over jouw lijf en leven

 30 dagen tevredenheidsgarantie

Veilige online betaling via Mollie


Slimme vragen die anderen al eerder stelden over het Mastertraject

Voor wie is het Mastertraject

Het Mastertraject van PCOS De Baas Academy is voor vrouwen met PCOS die er genoeg van hebben om niet geholpen te worden op de manier die ze willen.

Vrouwen die nieuwsgierig zijn naar het hoe en het waarom, die willen begrijpen waarom de adviezen gegeven worden.

Als jij het gevoel hebt dat je ter plaatste aan het trappelen bent, je uren verspeelt op internet met zoeken naar antwoorden, maar nog steeds niet weet hoe het nu voor jou zit... dan ga jij je hier  helemaal thuis voelen. 

 

Kan ik het stopzetten?

We vragen in het Mastertraject van PCOS De Baas Academy een commitment van minimum 1 jaar. Je leefstijl aanpassen kost namelijk tijd, en we willen dat je jezelf die tijd geeft. Na het eerste jaar kan je kiezen om te verlengen of stop te zetten.

 

Is er een niet-goed-geld-terug garantie of terugbetaling mogelijk

We begrijpen dat dit een belangrijke beslissing is voor jou, dus je wil zekerheid. Daarom bieden we je onze 30 dagen "100% tevreden Garantie". Als jij, na het inschrijven uiteindelijk toch niet tevreden bent over je beslissing, dan bezorgen we je het volledig geïnvesteerde bedrag terug. Hier zijn wel enkele voorwaarden aan verbonden:

Om in aanmerking te komen voor de 100% tevreden Garantie moet je:

Ten laatste 30 dagen na je inschrijvingsdatum mailen naar Katrien via support@sarahnoelmans.be met als onderwerp "100% tevreden Master"

En aantonen dat je:

 • Minstens 2 modules of masterclasses hebt bekeken en daar actie op hebt ondernomen
 • Aan minstens 2 coaching sessies actief hebt deelgenomen
 • Actief geweest bent in de PCOS De Baas Community en je vragen gesteld hebt over de zaken waarop je vastloopt

Als je voldoet aan deze voorwaarden, dan storten we zonder problemen 100% van je investering terug. En ja, dit zijn best strenge voorwaarden, maar Academy works, if you do the work. Dit doen we omdat we het beste met je voorhebben - zodat je jezelf niet meer klein houdt maar je grote stappen kan gaan zetten en echt jouw droomleven kan waarmaken.

Wanneer krijg ik toegang tot de Master?


Onmiddellijk na je inschrijving krijg je toegang tot het online platform. Daar kan je ook toegang vragen tot onze community, waar we je meestal binnen enkele uurtjes binnen laten

Is dit het juiste moment voor mij?

Of het het juiste moment is kan enkel jij voelen. Maar voel vooral eens of het angst is dat je tegenhoudt, of dat het gewoon écht niet het juiste moment is.

Om je een beeld te geven: sommigen van onze Masters weten al jàren dat ze PCOS hebben. Anderen zijn het net te weten gekomen. Sommige Masters hebben een grote kinderwens, sommigen hebben al een fertiliteitsraject doorgemaakt om zwanger te worden en voelen nu gewoon dat ze het anders willen. Anderen zijn nog helemaal niet bezig met kinderen en willen zich gewoon beter in hun vel voelen. 

Als jij klaar bent om er écht voor te gaan, dan kan je kiezen dat dit nu hét moment is. (want… as they say: “there is never a better moment than now”)

De deuren sluiten binnenkort. Wanneer ze weer open gaan zal onze intuïtie ons zeggen. Dit is dus geen “nu of nooit”, maar wel een “waarom niet nu?”.

Hoeveel tijd ga ik hierin moeten steken?

Zo veel of zo weinig je wil. We bieden heel wat masterclasses aan, maar we zouden zeker niet aanraden om ze allemaal te bekijken.

De 12 modules bevatten al de basis informatie. Die doorloop je op je eigen tempo. Wekelijks komt er een nieuwe module ter beschikking, maar je hoeft niet per se elke week een nieuwe module te kijken. Je hebt tijd. Die 12 modules blijven trouwens levenslang van jou. Ook als je jaartraject afgerond is.

En om je op weg te helpen met kiezen welke masterclasses er interessant kunnen zijn voor jou, is er het intakegesprek. daarin vertel je wat jij wil bereiken en wij helpen je op weg.

Je krijgt echt persoonlijke aandacht. Je bent niet zomaar een nummertje! 

 

Ik heb in het verleden al zo vaak geprobeerd...

Misschien had je een positieve ervaring, misschien was het niet wat je verwacht of gehoopt had…

Feit is: als je nog niet staat waar je wil staan, dan is er iets dat je nog mist.

Dus dan kan je vloeken, of dan kan je er iets aan doen.

Jij kiest.

Ik heb een gezin. Gaat dit wel lukken?

Bedoel je het op vlak van eten?  Je hoeft zeker geen ander potje voor jezelf te gaan koken. Er zijn 3 hoofdmaaltijden in een dag waarvan we er meestal 1 hetzelfde eten. Je ontbijt, je lunch en tussendoortjes die kies je gewoon voor jou en daar heeft jouw gezin geen "last" van.

De aanpassingen aan de gezamelijke gezinsmaaltijd vallen voor de meesten ook echt heel goed mee. Er wordt niet opgelegd vanuit een 'verboden' lijst aan voedingsmiddelen. Je wordt net aangemoedigd om bewuste keuzes te gaan maken. Je zal die kennis ook meegeven aan jouw kinderen (en partner) waardoor ze ook bewuster zullen worden van hun keuzes.

Zo bestuif je hen met alles wat jij leert en geef je hen een ongelooflijk geschenk mee: ze zullen die gewoontes met 'de paplepel' meekrijgen.

Daarnaast zal jouw gezin je zien groeien als mens, als mama,... Je wordt milder naar jezelf en daardoor automatisch ook naar jouw omgeving. En ook dàt leren onze kinderen van ons... ze kopiëren ons gedrag. Sowieso. Dus hoe wil jij graag dat jouw kinderen later naar zichzelf kijken? Met liefde en medeleven of met afkeer en zelfhaat?

Ik heb nog een andere vraag

Stuur even je vraag op via sarah@sarahnoelmans.be, en we geven je zo snel mogelijk meer duidelijkheid!

Zie ik jou in het Mastertraject? 

Ik weet hoe spannend het kan zijn om te investeren in jezelf.
Maar het is de beste weg naar groei.

Hopelijk mogen wij jou helpen groeien.


Sarah