Je moet klappen krijgen. Heel veel en heel vaak.
21 maart 2022 

Je moet klappen krijgen. Heel veel en heel vaak.

“Je moest dat gevecht verliezen. Dat moest. Geloof me. Je verandert niet van jou in mij zonder klappen te krijgen.” Ryan Renolds speelt de 40 jarige tijdreizende gevechtspiloot die zijn 12 jarige ik ontmoet in de film ‘The Adam project’. Hij staat in de Top 10 van Netflix deze week.

De kleine, blonde 12 jarige Adam loopt zijn pestkoppen tegen het lijf in een steegje terwijl hij wacht op zijn 40 jarige die even de winkel binnen ging. Die laatste grijpt niet in wanneer hij zichzelf een pak rammel ziet krijgen, maar geeft de jongen wat goede raad en tips voor hij hem terug het gevecht in stuurt waar hij, voor de zoveelste keer, rake klappen krijgt.
Jonge Adam is boos op zijn oudere versie en sluit hem letterlijk buiten. Met de glazen deur van de garage van hun overleden vader tussen hen in, worden verwijten heen en weer geslingerd  “Je stond daar maar terwijl je had kunnen helpen!” De oude Adam mag om te beginnen niet ingrijpen in het verleden, maar verwijt zichzelf ook dat ‘hij zooooo gevoelig is’. “Je moet klappen krijgen. Heel veel en heel vaak.” De relatie tussen de twee zit aan het begin van de film niet goed

We gaan het misschien niet meer meemaken, maar stel dat het mogelijk was… en je zou je toekomstige ik ontmoeten… Beeld je eens in wat die aan het doen zou zijn nu. Hoe zou ze eruit zien, wat zou ze van werk doen, welke hobby’s heeft ze, met wie trekt ze op, waar woont ze,…? Vraag haar eens hoe ze daar gekomen is. Welke stappen heeft ze gezet om dat allemaal te bereiken. Want die stappen, dat zijn de stappen die jij nog te zetten hebt. Als jouw beeld van jouw toekomstige ik wat gewicht verloren is, vraag haar dan eens of ze gekozen heeft om zich daarin te laten begeleiden… Want àls dat zo is, dan is het nu jouw kans!

Ik start een nieuw programma, speciaal voor vrouwen met PCOS die willen stoppen met overeten, de relatie met zichzelf willen verbeteren en op die manier voor eens en voor altijd gewicht willen verliezen.
Dus! Sluit even je ogen, reis 3 maanden verder de toekomst in en vraag aan je toekomstige ik hoe ze die kilo’s is kwijtgespeeld. 
Is het antwoord 'door te stoppen met mezelf te overeten, met te eten wanneer ik eigenlijk geen honger heb, met te blijven eten van mijn maaltijd tot ik me ongemakkelijk voel'. Dan is het Stop Overeten programma met de PCOS methode wat je nodig hebt.
Zet je alvast op de wachtlijst zodat je als eerste op de hoogte bent wanneer het uitgerold wordt.

Deze zomer stop jij met diëten, met overeten en met jezelf de grond in te boren omdat je 'gaan karakter hebt'. Doe je mee?

Liefs Sarah 

Over de schrijver
Sarah is Founder van PCOS Academie en PCOS De Baas Podcast. Ze studeerde af als diëtiste in 2002 en specialiseerde zich in PCOS. Ze volgde een bijkomende coach opleiding om vrouwen met PCOS op elk aspect in hun leven te kunnen coachen.
Reactie plaatsen