Heb je PCOS en herken jij jezelf in één van deze omschrijvingen, dan kan ik jou helpen.

Mama's die dromen van een natuurlijke en stressloze zwangerschap

van een eerste, tweede, derde of ... kindje, dat maakt niet uit!

Zwanger worden met PCOS zorgt vaak voor onzekerheid en twijfel over je lichaam. Het doet niet 'wat het hoort te doen': een eitje doen springen. Je denkt dat het door jouw voeding komt, dus je wil op dieet. Misschien kreeg je van de gynaecoloog wel de boodschap mee dat je maar eerst moest vermageren. Maar door alle adviezen die je leest, raak je nog meer in de war. En alle diëten die je probeerde, zijn niet vol te houden.

Maar je vergist je. Jouw voeding is niet de oorzaak van PCOS. Jouw gewicht is niet de oorzaak van PCOS. De oorzaak van al jouw problemen ligt in je brein.

Ik help je te begrijpen hoe jouw brein de werking van jouw lichaam beïnvloedt. Ik help je jouw brein te overwinnen en jouw hormonen weer de baas te worden. Zo vergroot je niet alleen jouw kansen op een natuurlijke zwangerschap, je vergroot ook het vertrouwen in jezelf en in je lichaam.

en vrouwen die er gewoon van dromen zich geweldig te voelen in hun lijf.

Je kreeg de diagnose PCOS samen met een voorschrift voor de pil. Je wil geen kinderen meer, maar je wilt die pil ook niet (meer) nemen. Of je wilt ooit kinderen, maar in tussentijd wil je geen hormonen nemen.

Je vecht al jaren tegen de kilo's, hebt alle diëten geprobeerd, maar ze zijn niet vol te houden. Je bent uitgeput, hebt genoeg van al dat diëten, maar je bent ook bang dat je gewicht alleen maar zal toenemen.

Je denkt dat de oorzaak van jouw PCOS door je gewicht komt. En je denkt dat je gewicht het gevolg is van een gebrek aan wilskracht. Je hebt geen vertrouwen in jezelf en je vindt je lichaam verschrikkelijk.

Maar je vergist je. Jouw problemen komen niet door je gewicht en je hebt geen wilskracht nodig. Wat jij nodig hebt, is begrijpen dat jouw brein de oorzaak is van al jouw problemen.

En ik kan jou helpen om je brein te overwinnen. Ik leer jou hoe je jouw verlangen naar eten kan overwinnen door je brein op een nieuwe manier in te zetten. Zo zal jij zonder op dieet te gaan jouw hormonen, jouw PCOS de baas worden.